• Volg ons

16-03-2020

Maatregelen tegen het coronavirus

De uitbraak van het coronavirus en de toename van het aantal besmettingsgevallen is het gesprek van de dag. Welke maatregelen treffen wij bij Thuisschoonmaak voor u en onze medewerkers en wat kunt u zelf doen?

Bij Thuisschoonmaak volgen wij continu de berichtgeving van het RIVM rondom het coronavirus ( COVID-19 ). Het RIVM stelt dat er vooralsnog geen aanvullende (schoonmaak)maatregelen nodig zijn. Wel geeft Thuisschoonmaak binnen het bestaande schoonmaakprogramma maximale aandacht aan de reiniging van contactpunten, zoals deurklinken, trapleuningen, liftknoppen, telefoons, afstandbedieningen en op uitzonderlijk verzoek toetsenborden. 

Vooralsnog dragen onze medewerkers géén extra persoonlijke beschermingsmiddelen zoals mondkapjes en handschoenen, tenzij er op locatie anders wordt voorgeschreven. 

Wat kunnen u en uw medewerkers zelf doen ter bestrijding van het coronavirus?

• was regelmatig uw handen regelmatig,
• zorg voor voldoende faciliteiten om handen te wassen. Is er geen zeep en stromend water in de buurt, zorg dan voor desinfecterende handgel,
• hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog,
• gebruik papieren zakdoekjes,
• print het corona hygiëneprotocol en hang deze op in bijvoorbeeld uw keuken of badkamer.
 
Meer informatie

Bij nieuwe ontwikkelingen informeren wij u zo snel mogelijk. Heeft u vragen of wenst u een uitbreiding op het bestaande schoonmaakprogramma? Neemt u dan gerust contact met ons. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 uur en 17:00 uur op telefoonnummer: 023-620 00 13.Thuisschoonmaak en haar maatregelen omtrent het coronavirus