• Volg ons

Pakket Wekelijks

€ 495,- per maand inclusief btw, schoonmaakmiddelen, materialen en voorrijkosten.

Met het pakket Wekelijks bent u volledig ontzorgd als het gaat om de reguliere schoonmaak. Stoffen, stofzuigen, dweilen en o.a. het zemen van de ramen zijn taken die wij u graag voor u uitvoeren. Voordat wij aanvangen met de uit te voeren werkzaamheden bekijken wij eerst samen met u wat uw specifieke wensen en eisen zijn. Omdat elke woning haar specifieke kenmerken zullen wij de schoonmaak middels een werkprogramma vast leggen. Uiteraard zijn wij zeer flexibel en passen wij de schoonmaak aan op de momenten dat deze daar om vraagt. Heeft u een feestje gehad? Geen probleem, dan blijven wij gewoon iets langer. 

Ben je geïnteresseerd in een geheel vrijblijvende offerte van Thuisschoonmaak? Vul dan het formulier in en wij sturen de offerte zo snel mogelijk naar jou toe. Na een eventueel akkoord nemen wij contact met jou op voor het plannen van een gesprek om samen met jou jouw specifieke eisen en wensen te bespreken. 

Let opThuisschoonmaak biedt meerdere pakketten aan met eventuele aanvullende diensten. Let goed op dat je het juiste pakket met eventueel de juiste extra dienst(en) aanklikt. Tevens maken wij jou er op attent dat de kosten van onze pakketten vaste prijzen zijn. Thuisschoonmaak werkt niet op basis van losse uren.

* Leest u onder het aanvraagformulier verder voor de condities.

Aanvragen pakket Wekelijks

Uw vraag en / of opmerking*Overige condities

Parkeerkosten

  • eventuele parkeerkosten worden apart in rekening gebracht

Betalingscondities

  • contant
  • pin
  • factuur achteraf (facturatie 1 keer per maand, betaaltermijn 30 dagen)
  • automatische incasso

Opzeggen

  • de opzegtermijn voor Thuisschoonmaak bedraagt 2 weken. Uw opzegging ontvangen wij graag schriftelijk of per mail.